Tuonti tuotenimeä hajuvesien kosmetiikka ihonhoitotuotteet meikkivoiteet lahjoja tukku koruja putiikkihotelli varastoihin

Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 

 Service Specialists

Skype:

E.Mail:

ANN

perfumesnet

perfumeorg@gmail.com

NINA

elady.tw

elady.tw@gmail.com

JAMIE

lungjyiorg

lungjyiorg@gmail.com

JOYCE

lungjyicom

lungjyicom@gmail.com

SUMMER

lungjyinet

lungjyinet@gmail.com


Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

Keuhkojen Jyi on perusteella Taiwanista jakelija tukkukaupassa kärki tuotemerkin kosmetiikka, tuoksuja & Lahjapakkaukset kaupan & viedä erikoisuus varastoihin, superstores tai vähittäismyymälöiden. Meillä on omistettu, tarjoavat laajan valikoiman aito tuotemerkit maailman jokaisen kulmasta. Yhtiömme tarjoaa kattavan useimmat ylös-asteikon ja viimeisteltyjä tuotteiden, joka sisältää hajusteiden hajusteista, miesten perfume、women perfume、mini hajusteiden, ihonhoito, kosmeettiset, väri kosmetiikka, hajusteiden Lahjapakkaukset, ihon hoito Lahjapakkaukset, kosmeettisia gif joukkoja, hiukset hoito, muotoilutuotteita, laitoksen hoidon, sauna ja laitoksen tarvikkeet, meikit tarvikkeet, väri kosmetiikan tarvikkeet, muoti koristeet, Lahjapakkaukset, kuvitteellisella tuotteiden, Japani fancy tuotteet jne.
Meidän tuotemerkit oltava AIGNER, ANNA SUI, ARMANI, POMO, BALENCIAGA, BENETTON, BIOTHERM, GUYLAROCHE, SISLEY, Y.YAMAMOTO, MONT BLANC, BORGHESE, BYBLOS, BRITNEY, BVLGARIN, DUPONT, C.DIOR, C.KLEIN, FENDI, CAPUCCI, CARITA, CERRUTI1881, E.LAUDER, NESS, CHANEL, GIVENCHY, FALADE, KOSE, CLARINS, CLINIQUE, D.COSMERIC, SAMBA, DIOR, DUNHILL, GAULTIER, GLOWJ.IO, FERRE, FREDERIC M, GUERLAIN, H.R, GUCCI, HERMES, KANEBO, I.MILLET, LANCÔME, JOURDAN, CHOPARD, JAGUAR, LANVIN, KENZO, KITTY, LA.PREERIA NIKE, PALGANTONG, LACOSTE, P.CARDIN, POLA, NINA RICCI, DAVIDOFF, M.JORDAN, MAT, MICKEY, MIYAKE, E.ARDEN, MONTANA, POLO, N.RICCI, FRAGONARDIN, R.BALESTRA, tietosuoja, ORLANE, OSCAR, P.M.CHELL, tuomio 30.6.1970, SONIA, SHISEIDO, SHU UEMURA, LEONARD, VERSACE, SANA, TIFFANY, YSL、BURBERRY jne.
Vie / tukku Business
Perustuu eri kanavat, asiakkaidemme voisi voidaan jakaa kahteen luokkaan: fyysinen (perinteinen) ja virtuaalinen (juuri) kanavan. Perinteinen kanavan koostuu elinkeinonharjoittaja, tukkukauppias, ihon, laitoksen ja hiukset hoidon alkuperäinen asennus tuo, franchising-säilön, kauppaketju, koristeluun Corporationin, lahjan Corporationin, tavaratalo, jakelijan ja suoraa myyntiä. Toisaalta virtuaalinen kanava on kautta online ostoskeskus tukkukaupassa.
Pohjimmiltaan kahdenlaisia avaimen asiakkaamme ovat muiden pienille tukkukauppiaille ja fyysiset säilöt. Ja ottaen eri kaupankäynnin asemia, kaupankäynnin luvut tai pitkän aikavälin yhteistyötä yhteydet tukkuhinta olisi eri näitä kahdenlaisia asiakkaille.

Tuotteitamme lähtöisin luottokelpoisen valmistaa, asiamiehiä tai kauppakumppaneihin tuotteen laadun varmistamiseksi ja väärennösten estämiseksi. Bestselling korkealaatuisia tuotteita ja kilpailukykyiseen hintaan ovat meille ominaisuudet; Tämän vuoksi Tervetuloa veljeys tai kaikki alojen ja ammattien asiakkaidemme tai antaa meille joitakin ohjeet. Kiitos!

Lisätietoja Soita meille toimiston numero. E.mail
TEL: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Faksi: 886-6-2520390, 2828429

Aukioloajat: AM10:00 ~ PM7:00 (kahden päivän välein kahden viikon käytöstä)
Osoite: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)
 
http://www.perfume.com.tw/english/

keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Hajusteiden naisten toinen ihokerros


Hajusteiden naisten toinen ihokerros

Katso Van Goghin "Auringonkukat", saat varmasti huomiota herättävän keltainen ja shokki. Kuule Bachin "Ave Maria", te kaiken todennäköisyyden siirretään kyyneliin. Miksi? Miksi on taidetta! Jos nainen siirtää sinut tällä kertaa, itse asiassa et ehdi nähdä sen hosting pelejä, mutta silti käännä selkääsi kovaa tuijottaa katseita, ja sitten hengittää nenän asettaa valtion sisäisen rauhan. Miksi? Ei syytä. Se on taidetta, hajuvettä taidetta!

Hajuvesi on toinen ihokerros nainen, rakastakaa itseänne, rakastaa elämää naiset ovat enemmän tai vähemmän olla pari pulloa suosikki hajuvettä. Kuitenkin oikea käyttö sen naisen rauhallisesti Ruoyouruowu tuoksu näyttelyssä eleganssia.

Maku on "piste", hajuvesi on "line", Eau de toilette on käytössä "kasvot". Pienempi pitoisuus, laajempi soveltamisala tahroja.

Sisällä kyynärpää ja polvet puolella, jotta aromia siro, kestävä, kaksi pistettä! Pyyhkiminen ja pulssi terveeseen järkeen, ja hiero sisällä kyynärpää tai polvi puolella parempaa: tämä ihon lämpötilaa, säännöllinen toiminta olisi tehokkaampaa levittämistä tuoksu. Sama kuin sisäpuolella laskimoiden osan ranteen, ja usein mahdollisuuksia kosketukseen muassa ja nopeasti katosi tietenkään ole yhtä hyvä kuin pyyhkiminen on pulssi paikasta, ja ulospäin tarkoituksenmukaista suojata sisäpuolelle kyynärpään ja polven puolella, ei ole enempää kuin Nämä kaksi parempi osaan.

Korva-ja takaosan kaulan aromia Ruoyouruowu täytetty ilmaa, osaa kontrolloida annostusta on tehokkain Raiders lakia.

Mutta aromi prosessin alhaalta ylöspäin. Haluatko kestävä olisi vaikeaa. Vyötärö on vahvuus jakolinjan hajuvettä. Vyötärö on levittää utuinen osan elegantti tuoksu. On kuitenkin myös otettava huomioon, piirrä jakolinja on tuoksu. Kuten aterian tai käynti jonkun kotiin ja hajuvettä tulee olla alle tavallista kiillotettu, tämä on tervettä järkeä. Jos pyyhit ympärillä kaulan, korvat, lämmin ilma ylöspäin drift, tuoksu seuraa float, jotta ei pistävä hajuvettä pehmeää, pitäisi hieroa hieman pienempi vyötärö.

Ruuhkat tai ahtaissa tiloissa, hieroa rocking osia, kuten jalkojen, nilkkojen, sisällä hame ...

Vaikka hyvin harvat käyttävät hajuvesien sukat, vaan laittaa ennen ensimmäistä suihkutetaan suuttimen spray on yllättävän heikko maku ja tuoksu voidaan ylläpitää. Se on vaikeampaa kuin aromia hankaa ihoa katoavat.

Miehet rakastavat haju aromi hiukset taas ulottuvilla! Noin 80% miehistä tapauksessa, että.

Älä sijoita auringonvalossa laittaa hajusteita ja alkoholin altistumisen jättää läiskät iholla, jos todella haluat nauttia tuoksu, lisävarusteena alkoholiton tuoksu suihkugeeliä kylpy auringossa. Kun tottumukset tietyn maku, voit tahattomasti päällystetään kuin koskaan ennen. Optimaalinen pitoisuus on käsivarren mitan, toiset haistavat ihana tuoksu. Voi määrittää, jos ne maalataan liikaa, pyydä ystävä auttaa.

Yleensä parempi laatu hajusteita voidaan varastoida 3-5 vuotta. Vältä auringonvaloa viileässä ja kuivassa paikassa. Voidaan säilyttää jääkaapissa, mutta vain kevyt hajuvettä. Maku ei ole liian kylmä tai ylikuumenemisen vaikuttaa makuun. Jos ylijäämä hieman hajusteet, väriaineet, sameus, voidaan lisätä etanolia laimennus.


 1. Wholesale Fragrances

 2. 旅遊

 3. Fragrances Wholesale


品牌
迪士尼
品名
迪士尼體重計_生活精品
存貨

規格/說明
199 $ 590                 產品說明:                 可愛的米奇和米妮為你的健康和體重把關,讓你快樂的過每一天!
銷售類型
Wholesale
 1. Works

 2. 名牌包包

 3. Perfumes Wholesale

 4. 香水批發

1 kommentti:

wholesale kirjoitti...

Make-up peittää pisamia?


 "My eyes, piilota se make-up-menetelmällä ympärille havaittavaa pisamia? 」


 Pisamia voi kautta muokattu kattaa vaikutuksen aikaansaamiseen seuraavista tavoista:


 Sävytetty nestemäiset concealer kattamiseksi 1, varjostuksia ja parhaasta.


 2, valkoinen suojella säätiön sekoitettu beigenvärisiä säätiön, Viritä osaksi concealer varovasti noin silmien neste. Huolellinen Hieronta ihon silmien ympärille.


 3 Jos kasvojen pisamia merkittävästi korostaa, pehmeä musta kynällä hahmotella eyeliner muiden käyttäjien huomion silmissä.

Lukijat