Tuonti tuotenimeä hajuvesien kosmetiikka ihonhoitotuotteet meikkivoiteet lahjoja tukku koruja putiikkihotelli varastoihin

Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 

 Service Specialists

Skype:

E.Mail:

ANN

perfumesnet

perfumeorg@gmail.com

NINA

elady.tw

elady.tw@gmail.com

JAMIE

lungjyiorg

lungjyiorg@gmail.com

JOYCE

lungjyicom

lungjyicom@gmail.com

SUMMER

lungjyinet

lungjyinet@gmail.com


Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

Keuhkojen Jyi on perusteella Taiwanista jakelija tukkukaupassa kärki tuotemerkin kosmetiikka, tuoksuja & Lahjapakkaukset kaupan & viedä erikoisuus varastoihin, superstores tai vähittäismyymälöiden. Meillä on omistettu, tarjoavat laajan valikoiman aito tuotemerkit maailman jokaisen kulmasta. Yhtiömme tarjoaa kattavan useimmat ylös-asteikon ja viimeisteltyjä tuotteiden, joka sisältää hajusteiden hajusteista, miesten perfume、women perfume、mini hajusteiden, ihonhoito, kosmeettiset, väri kosmetiikka, hajusteiden Lahjapakkaukset, ihon hoito Lahjapakkaukset, kosmeettisia gif joukkoja, hiukset hoito, muotoilutuotteita, laitoksen hoidon, sauna ja laitoksen tarvikkeet, meikit tarvikkeet, väri kosmetiikan tarvikkeet, muoti koristeet, Lahjapakkaukset, kuvitteellisella tuotteiden, Japani fancy tuotteet jne.
Meidän tuotemerkit oltava AIGNER, ANNA SUI, ARMANI, POMO, BALENCIAGA, BENETTON, BIOTHERM, GUYLAROCHE, SISLEY, Y.YAMAMOTO, MONT BLANC, BORGHESE, BYBLOS, BRITNEY, BVLGARIN, DUPONT, C.DIOR, C.KLEIN, FENDI, CAPUCCI, CARITA, CERRUTI1881, E.LAUDER, NESS, CHANEL, GIVENCHY, FALADE, KOSE, CLARINS, CLINIQUE, D.COSMERIC, SAMBA, DIOR, DUNHILL, GAULTIER, GLOWJ.IO, FERRE, FREDERIC M, GUERLAIN, H.R, GUCCI, HERMES, KANEBO, I.MILLET, LANCÔME, JOURDAN, CHOPARD, JAGUAR, LANVIN, KENZO, KITTY, LA.PREERIA NIKE, PALGANTONG, LACOSTE, P.CARDIN, POLA, NINA RICCI, DAVIDOFF, M.JORDAN, MAT, MICKEY, MIYAKE, E.ARDEN, MONTANA, POLO, N.RICCI, FRAGONARDIN, R.BALESTRA, tietosuoja, ORLANE, OSCAR, P.M.CHELL, tuomio 30.6.1970, SONIA, SHISEIDO, SHU UEMURA, LEONARD, VERSACE, SANA, TIFFANY, YSL、BURBERRY jne.
Vie / tukku Business
Perustuu eri kanavat, asiakkaidemme voisi voidaan jakaa kahteen luokkaan: fyysinen (perinteinen) ja virtuaalinen (juuri) kanavan. Perinteinen kanavan koostuu elinkeinonharjoittaja, tukkukauppias, ihon, laitoksen ja hiukset hoidon alkuperäinen asennus tuo, franchising-säilön, kauppaketju, koristeluun Corporationin, lahjan Corporationin, tavaratalo, jakelijan ja suoraa myyntiä. Toisaalta virtuaalinen kanava on kautta online ostoskeskus tukkukaupassa.
Pohjimmiltaan kahdenlaisia avaimen asiakkaamme ovat muiden pienille tukkukauppiaille ja fyysiset säilöt. Ja ottaen eri kaupankäynnin asemia, kaupankäynnin luvut tai pitkän aikavälin yhteistyötä yhteydet tukkuhinta olisi eri näitä kahdenlaisia asiakkaille.

Tuotteitamme lähtöisin luottokelpoisen valmistaa, asiamiehiä tai kauppakumppaneihin tuotteen laadun varmistamiseksi ja väärennösten estämiseksi. Bestselling korkealaatuisia tuotteita ja kilpailukykyiseen hintaan ovat meille ominaisuudet; Tämän vuoksi Tervetuloa veljeys tai kaikki alojen ja ammattien asiakkaidemme tai antaa meille joitakin ohjeet. Kiitos!

Lisätietoja Soita meille toimiston numero. E.mail
TEL: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Faksi: 886-6-2520390, 2828429

Aukioloajat: AM10:00 ~ PM7:00 (kahden päivän välein kahden viikon käytöstä)
Osoite: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)
 
http://www.perfume.com.tw/english/

keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Seksuaalinen mielihyvä, samat tavoitteet


Seksuaalinen mielihyvä, samat tavoitteet

On jo todettu, että monet eläimet, hyönteiset luottaa erityinen haju houkutella vastakkaista sukupuolta ja säädä parittelukautta. Musk, sivetti on tunnettu mauste, lähes kaikki romanttinen tuoksuva, himon aallot oltava ainesosat hajuvettä. Molemmat mausteet ovat peräisin myski hirvieläinten ja sivetti, heidän tärkein tehtävä on houkutella naisia ​​kaverit. Modern bioniikka käyttää erityistä hajua houkuttelemaan tapa ansaan ja tappaa monia haitallisia hyönteisiä, mutta myös saavutettu ilahduttavaa tuloksia biologien tutkimusta sukupuolten haju on väistymässä. Jos henkilö muutaman päivän ei ota kylpy kuuman kesän, hienhaju on aina epämiellyttävä, ja jopa voi hyödyntää ympärillä olevat ihmiset, mukaan lukien itse väsynyt. Mutta ihmiset myös olemassa samanlaisia ​​tavoitteita seksuaalisen tyydytyksen kun biologisten ilmiöiden. Huolellinen havainnointi löytää noin monet hikoilu, voimakas haju hänelle, että hän oli välinpitämätön tiiviisti lepää yhteen, jotkut jopa ahnaasti imee hajun, jonka lisäksi psykologisia ja emotionaalisia harmoninen lisäksi puhtaasti biologisia tekijöitä on oma ihana rooli. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiskeho on erityinen haju, haju muutos eri tilanteissa ja skenaarioita. Rakkaus miehet ja naiset ovat hyvin konkreettisia ja haistaa tuoksu tässä, ja haju virkistävä, kipinät ääretön hellyys, ne on helppo erottaa omat ja paljon hajua, erityinen, yksin, toisissa näyttää olevan "haju" haju. Seksuaalinen mielihyvä, samanlaiset tavoitteet on sukupuoli syvällinen merkitys. Molemmat puolisot ylläpitämään hyvää terveyttä, luoda entistä miellyttävä tuoksu ilmapiiristä oman ainutlaatuisen hajun, epäilemättä se on OK nauttia korkeamman elämän.


 1. 雅斯蘭黛 靛采輕透光蜜粉美容品

 2. 雅斯蘭黛 豐盈清潔乳美容品

 3. 雅斯蘭黛 礦泉保濕霜美容品

 4. 雅斯蘭黛 礦泉保濕乳美容品


品牌
ANNA SUI 安娜蘇
品名
幻光亮體防曬霜[星辰仙子]_特殊護理品
存貨

規格/說明
80g 390$900                產品說明:                 取適量塗抹於全臉及身體。為保持防曬高效果,於大量流汗或游泳後,將水份擦乾後再進行補擦。  
銷售類型
Wholesale1 kommentti:

wholesale kirjoitti...

Paras tapa hedelmät ja vihannekset – kauneus sisään


 Ihon ihmisten kellastumisen on helpoin yhden elimen, alkaa yleensä jälkeen alle 25 ihon ikääntymisen oireita on 25 ikä ryppyjä-näppäimellä ja tieteen osoittaa, että ihon kasvu päättyy yleensä noin 25 vuotta jälkeen kasvu ja ikääntymisen välillä. Ihon erääntymisen ensimmäinen on monitahoinen, ihon paksuus muuttuu ohut, alennettua nahanalaisine rasvoineen ihon menettää joustavuus ja jännitteitä, johtavan sagging ja wrinkles. Toinen on veren liikkeeseen lasku, on vaikea lisätä tarvittavat ravitsemuksellisen olemuksen, ihon menettää luster, ryppyjä vaikutti puolestaan alkaa noin silmät kasvot, kaula, käsien ja laitoksen perässä.


 Kauneus ihon hoito työn pääasiassa, wrinkle 25 vuotta. Hyvien tapojen hyvän wrinkle ehkäiseviä toimenpiteitä, hyvä anti-wrinkle tuote voi auttaa meitä viive wrinkles tulevat. Hedelmien ja vihannesten anti-wrinkle kosmeettisissa wrinkle peite on meidän perheen ylläpitää erittäin hyvä valinta, varsinkin joissakin fyysisten henkilöiden herkkyys, sisään on hyvä tapa.


 Banaanien anti-wrinkle kasvojen peite: kypsä banaanien ja leikkaa pienten paloiksi, elintarvikkeiden puristamon tulee Liitä-Lisää puolet tablespoon oliiviöljyn sekoittaminen rajoitteen. Puhdistus pestään kasvot, vahvistaa kasvojen peite. Jokaisen puolen tunnin, kerran viikossa.


 Loofah peite on myös hyvä wrinkle-peite, pyyhe Jättikurpitsa mehu, pyyhe Jättikurpitsa viinirypälemehun sekoitetaan hunajan, kasvot, seoksen pinnoite jälkeen Kemiallinen pesu vedellä. Lisäksi wrinkle hedelmien ja vihannesten, on monia, kurkut, tomaattien, mansikoiden, appelsiinien, kastanjoiden, Vesimeloni ja niin edelleen.


 Lisäksi jatkuvat käyttäen hedelmien ja vihannesten peite, olemme juoda joitakin yksinkertaisia juomia. Tee mehu, joka on runsaasti kemiallinen koostumus. Lykätä tai vähentää ryppyjä kasvojen ryppyjä myös estää kasvojen ihosairauksien erilaisia.


 Luuttomaksi lihapullien, tärkein ravintoaineiden ihoa yksi chondroitin sulfaatti, jos ihon puuttuu helposti, wrinkle ja Chondroitin kana ihon ja rustot sisällön enemmän, olemme usein pysyi joitakin kanan luun keittoa ylöspäin ja se voi poistaa ryppyjä, ihon ja herkkä.

Lukijat