Tuonti tuotenimeä hajuvesien kosmetiikka ihonhoitotuotteet meikkivoiteet lahjoja tukku koruja putiikkihotelli varastoihin

Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 

  Service Specialists

Skype:

E.Mail:

ANN

perfumesnet

perfumeorg@gmail.com

NINA

elady.tw

elady.tw@gmail.com

JAMIE

lungjyiorg

lungjyiorg@gmail.com

JOYCE

lungjyicom

lungjyicom@gmail.com

SUMMER

lungjyinet

lungjyinet@gmail.com


Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

Keuhkojen Jyi on perusteella Taiwanista jakelija tukkukaupassa kärki tuotemerkin kosmetiikka, tuoksuja & Lahjapakkaukset kaupan & viedä erikoisuus varastoihin, superstores tai vähittäismyymälöiden. Meillä on omistettu, tarjoavat laajan valikoiman aito tuotemerkit maailman jokaisen kulmasta. Yhtiömme tarjoaa kattavan useimmat ylös-asteikon ja viimeisteltyjä tuotteiden, joka sisältää hajusteiden hajusteista, miesten perfume、women perfume、mini hajusteiden, ihonhoito, kosmeettiset, väri kosmetiikka, hajusteiden Lahjapakkaukset, ihon hoito Lahjapakkaukset, kosmeettisia gif joukkoja, hiukset hoito, muotoilutuotteita, laitoksen hoidon, sauna ja laitoksen tarvikkeet, meikit tarvikkeet, väri kosmetiikan tarvikkeet, muoti koristeet, Lahjapakkaukset, kuvitteellisella tuotteiden, Japani fancy tuotteet jne.
Meidän tuotemerkit oltava AIGNER, ANNA SUI, ARMANI, POMO, BALENCIAGA, BENETTON, BIOTHERM, GUYLAROCHE, SISLEY, Y.YAMAMOTO, MONT BLANC, BORGHESE, BYBLOS, BRITNEY, BVLGARIN, DUPONT, C.DIOR, C.KLEIN, FENDI, CAPUCCI, CARITA, CERRUTI1881, E.LAUDER, NESS, CHANEL, GIVENCHY, FALADE, KOSE, CLARINS, CLINIQUE, D.COSMERIC, SAMBA, DIOR, DUNHILL, GAULTIER, GLOWJ.IO, FERRE, FREDERIC M, GUERLAIN, H.R, GUCCI, HERMES, KANEBO, I.MILLET, LANCÔME, JOURDAN, CHOPARD, JAGUAR, LANVIN, KENZO, KITTY, LA.PREERIA NIKE, PALGANTONG, LACOSTE, P.CARDIN, POLA, NINA RICCI, DAVIDOFF, M.JORDAN, MAT, MICKEY, MIYAKE, E.ARDEN, MONTANA, POLO, N.RICCI, FRAGONARDIN, R.BALESTRA, tietosuoja, ORLANE, OSCAR, P.M.CHELL, tuomio 30.6.1970, SONIA, SHISEIDO, SHU UEMURA, LEONARD, VERSACE, SANA, TIFFANY, YSL、BURBERRY jne.
Vie / tukku Business
Perustuu eri kanavat, asiakkaidemme voisi voidaan jakaa kahteen luokkaan: fyysinen (perinteinen) ja virtuaalinen (juuri) kanavan. Perinteinen kanavan koostuu elinkeinonharjoittaja, tukkukauppias, ihon, laitoksen ja hiukset hoidon alkuperäinen asennus tuo, franchising-säilön, kauppaketju, koristeluun Corporationin, lahjan Corporationin, tavaratalo, jakelijan ja suoraa myyntiä. Toisaalta virtuaalinen kanava on kautta online ostoskeskus tukkukaupassa.
Pohjimmiltaan kahdenlaisia avaimen asiakkaamme ovat muiden pienille tukkukauppiaille ja fyysiset säilöt. Ja ottaen eri kaupankäynnin asemia, kaupankäynnin luvut tai pitkän aikavälin yhteistyötä yhteydet tukkuhinta olisi eri näitä kahdenlaisia asiakkaille.

Tuotteitamme lähtöisin luottokelpoisen valmistaa, asiamiehiä tai kauppakumppaneihin tuotteen laadun varmistamiseksi ja väärennösten estämiseksi. Bestselling korkealaatuisia tuotteita ja kilpailukykyiseen hintaan ovat meille ominaisuudet; Tämän vuoksi Tervetuloa veljeys tai kaikki alojen ja ammattien asiakkaidemme tai antaa meille joitakin ohjeet. Kiitos!

Lisätietoja Soita meille toimiston numero. E.mail
TEL: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Faksi: 886-6-2520390, 2828429

Aukioloajat: AM10:00 ~ PM7:00 (kahden päivän välein kahden viikon käytöstä)
Osoite: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)
 
http://www.perfume.com.tw/english/

lauantai 25. lokakuuta 2008

Miten valita huulipunan väri?
Miten valita huulipunan väri?

Huulipuna värin valinta, make-up on kriittinen, ja on otettava huomioon useita merkityksellisiä tekijöitä, kuten vuodenajat, tilaisuuksissa, vaatteet ja henkilökohtaiset ihonväri.

Season keväällä huulipuna väri on parasta nivoa luonnon kohtaus, tytöt käytettävissä oranssi, keski-ikäisten naisten on parempi lähteä tyylikäs kypsä viehätys punaisia ​​ruusuja, korallinpunainen, kesä on paras valinta vaaleanpunaista ja kiiltävä huulipuna. antaa ihmisille tunteen elävyys, fall, pehmeä väri saatavilla osoittaakseen naisille kirkkaan oranssi, talvi meikin tulisi olla selkeä ja terävä Jun, tummanruskea huulipuna käytettävissä, korostaa huuli kolmiulotteisen järkeä.

Tilaisuudet osallistua tärkeä juhla, miltä ne maturiteetti huulipunan väri on paras vaihtoehto, voi olla perusta hieman peitellä alkuperäisen huulipunan, sitten ruskea ja huulipunaa taustan, ja sitten päällystetty kerroksella punaista huulipunaa, jotta kiiltävä kevyt huulipuna, jotta vältettäisiin tarpeettomiin vaikutelmaa jättänyt muille, työhaastatteluun, tehdä itsensä näyttää erittäin vakava ja pystyssä, ja on vastuuntuntoa, ei saa pukeutua liian paljon upeita huulipunan pinkki sarja on parempi, sarjan preparaatti harmaa luomiväri, siellä on hyvä maine, ulkoiluun, ja käyttää Pearl Department of huulipuna, ei kiiltävä huulipuna, huomioon ottamiseksi vilkas ja täynnä elinvoimaa meikki ominaisuuksia, osallistua disco, preparaatti huulipuna väri on parhaiten lämpimässä ja mielikuvituksellisia piirteitä, kuten ruusut punainen huulipuna, ja sitten päällystetty helmi huulipuna, myös yhdistettynä väri jauhe, vanhempi vanhimmat tapasi kiinnittäen erityistä huomiota huuli make-up, koska he kiinnittävät huomiota naisten huulet, sitten vaaleanpunainen ja koralli huulipuna on miellyttävin, kokoontuminen ystävät, meidän täytyy antaa tunteen kunnon huulipuna ensimmäinen päällystetty kiiltävä huulipuna, jossa kudosta, pehmeä vähentäminen ja sitten ripaus Tu teetä, punainen huulipuna, kaareva ääriviivat hahmottua, puolue, haluavat häikäisevän suorituskyvyn, jolloin lämmin tunne, että on tarpeen valita vaaleanpunainen huulipuna, kiilto huulipuna keskimmäinen päällystetty kullalla jauhetta.

Vaatteet käyttää mustia vaatteita, erityistä huomiota kasvojen meikkiä, tulee käyttää vaaleanpunainen tai roosa-punainen huulipuna, voidaan paremmin tuoda esiin upea katseenvangitsija, ja kypsä tulosten yllään valkoiset vaatteet, valitse taupe huulipuna, kypsempää ja stabiili, jos valitset pinkki huulipuna, näyttää elegantti, runsaasti nuorekas, yllään punainen mekko, mieluiten samaa väriä huulipuna, tai käytä pinkki huulipuna ja violetti huulipuna ei voi valita, käyttää violetti vaatteita tulisi käyttää samaa väriä huulipuna, Vältä punainen huulipuna.

Peiteväri reilun nahaton ihmisiä kaikista väri huulipunaa, mutta parhaiten pehmeällä kirkkaita värejä, muuten se on liian huomiota herättävä huulipunaa väriä värin kontrasti, mustahkoja väri sopii käytettäväksi tumman punaruskea kirkkaus kuin loppuun väri, väri on hieman tummempi, tai ei tarpeeksi huomiota herättävä, väri keltainen, yrittää välttää käyttämällä keltaista sarjan huulipunaa, sopivin valinta punainen tai vaaleanpunainen väri huulipuna, voit lisätä huuli ja kasvojen kirkkaus.

Lip huuli epätäydellinen ponnisteluja väri huulipuna kuromiseksi. Jos huulet näyttävät vähän "paketti päivän valita kaksi väriä huulipunaa saman värisyvyys, ylähuuli on päällystetty laajentamiseen tunteen vaalea alahuulen maalattu tumman tunteen supistuminen, jos ylähuulessa on paksu, ohut alahuuli myös käyttää tätä lähestymistapaa, mutta ylähuulen maalattu syvä väri alahuuli väritys matala, huuli kuin kupera ja paksu, tummempi tai pehmeä vähän huulipunaa voi muuttaa muiden ihmisten huomion Kaunis paikka, jos huulet ovat liian ohuet, ei sovi käyttää syvät värit, käytä kirkkaat ja eloisat värit tekevät huulet täyteläisemmän näköiset.
http://free.7host07.com/lungjyi/

1 kommentti:

wholesale kirjoitti...

Tiedät hajusteiden?


  Hajusteiden on naisten hurmaa iankaikkisen teeman, muotoinen tyylin persoonallisuus ja maku funktio ei voinut saavuttaa muut kosmetiikka, niin, että vain lisätietoja hajusteiden oikein ostaa perusteet ja hajuvedet käyttöä.


  Riippuen eri mukautettaessa suorituskykyä hajuvedet tyyli voidaan jakaa 7 pääluokasta. Kukat, säätäminen: yhden, tai kooste kukat suorituskyvyn eleganttia tyyliä, Oriental tuoksuva säätäminen: Myski, ja keltainen ja kukkien jalometallien suorituskyky on Oriental charmin mysteeri; hedelmä tuoksuva säätäminen: Fusion eri hedelmä tuoksuva suorituskyvyn iloksi tunnelma, ruoho tuoksuva säätäminen: ruohoa, ja MOSS ja spice suorituskyvyn yrtit luonnollinen tuore maku; Moss tuoksuva muuttaminen: pith, ja lampaiden hampaiden luokan kasvien lehdet ja aucklandia lappa decne pääasiassa; yrtit tuoksuva-säätäminen: sata tuoksuva hedelmien ja fanit Diego tuoksuva, pääasiassa urospuolisten hajusteiden osalta keinotekoinen tuoksuva säätäminen: keinotekoinen synteesi suorituskyvyn moderni merkityksessä.


  Nojalla perfume mukaan sisältävien osuus maku ja voi on jaettu viiteen lajiin maku: sisältävien 20 prosenttia edellä, maku, jäljellä oleva alkoholi, sen pysyvästi seksuaalisen toukokuuta enintään 6 tunnin edellä sovelletaan Yu illallinen ja tanssi, kertoja, hintojen erittäin kallista, perfume: 15 painoprosenttia ~ 20 prosenttia maku, 14 % ~ 15 prosenttia tislattua vettä, jäljellä oleva alkoholista, aromi voi edelleen 4 tunnin työ-ja vapaa-ajan-Shi käyttäen hintaa korkeampi; valoa hajusteiden: 8 painoprosenttia ~ maku % 15, 17 prosentin ~ 18 prosenttia tislattua vettä, alkoholin, jäljellä Maku pitää 1-2 tuntia, koti, sauna ja ennen menossa nukkumaan sen jälkeen, kun käyttö, kohtuuhintaisten, ja Kölnin: 4 % sisällön pohjimmiltaan ~ 8 % usein tavalla urospuolisista hajusteiden; hajuvesien tekijöille: 1 % ~ 3 % sisältävä sävy.


  Etsi tuoksuva hajusteiden siirtoa ennen maku indeksejä, kuten maku, haju ja maku on oltava huolellinen maku jälkeen. Ylin Huomautus 3-10 minuutin jälkeen sumutukseen hajusteiden korkea haihtuvien aromit, ruiskutettava hajusteiden hajusteen 10-60 minuutin jälkeen, tämä on jopa antaa käytöstä maku hajuvedet; hajusteiden 2-3 tuntia jäljellä hienovarainen hajusteen ihon jälkeen ruiskutettava.

Lukijat