Tuonti tuotenimeä hajuvesien kosmetiikka ihonhoitotuotteet meikkivoiteet lahjoja tukku koruja putiikkihotelli varastoihin

Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
 Service Specialists
Skype:
MSN:
ANN
perfumesnet
perfumeorg@hotmail.com
SUMMER
lungjyinet
lungjyinet@hotmail.com
JAMIE
lungjyiorg
lungjyiorg@hotmail.com
JOYCE
lungjyicom
lungjyicom@hotmail.com
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

Keuhkojen Jyi on perusteella Taiwanista jakelija tukkukaupassa kärki tuotemerkin kosmetiikka, tuoksuja & Lahjapakkaukset kaupan & viedä erikoisuus varastoihin, superstores tai vähittäismyymälöiden. Meillä on omistettu, tarjoavat laajan valikoiman aito tuotemerkit maailman jokaisen kulmasta. Yhtiömme tarjoaa kattavan useimmat ylös-asteikon ja viimeisteltyjä tuotteiden, joka sisältää hajusteiden hajusteista, miesten perfume、women perfume、mini hajusteiden, ihonhoito, kosmeettiset, väri kosmetiikka, hajusteiden Lahjapakkaukset, ihon hoito Lahjapakkaukset, kosmeettisia gif joukkoja, hiukset hoito, muotoilutuotteita, laitoksen hoidon, sauna ja laitoksen tarvikkeet, meikit tarvikkeet, väri kosmetiikan tarvikkeet, muoti koristeet, Lahjapakkaukset, kuvitteellisella tuotteiden, Japani fancy tuotteet jne.
Meidän tuotemerkit oltava AIGNER, ANNA SUI, ARMANI, POMO, BALENCIAGA, BENETTON, BIOTHERM, GUYLAROCHE, SISLEY, Y.YAMAMOTO, MONT BLANC, BORGHESE, BYBLOS, BRITNEY, BVLGARIN, DUPONT, C.DIOR, C.KLEIN, FENDI, CAPUCCI, CARITA, CERRUTI1881, E.LAUDER, NESS, CHANEL, GIVENCHY, FALADE, KOSE, CLARINS, CLINIQUE, D.COSMERIC, SAMBA, DIOR, DUNHILL, GAULTIER, GLOWJ.IO, FERRE, FREDERIC M, GUERLAIN, H.R, GUCCI, HERMES, KANEBO, I.MILLET, LANCÔME, JOURDAN, CHOPARD, JAGUAR, LANVIN, KENZO, KITTY, LA.PREERIA NIKE, PALGANTONG, LACOSTE, P.CARDIN, POLA, NINA RICCI, DAVIDOFF, M.JORDAN, MAT, MICKEY, MIYAKE, E.ARDEN, MONTANA, POLO, N.RICCI, FRAGONARDIN, R.BALESTRA, tietosuoja, ORLANE, OSCAR, P.M.CHELL, tuomio 30.6.1970, SONIA, SHISEIDO, SHU UEMURA, LEONARD, VERSACE, SANA, TIFFANY, YSL、BURBERRY jne.
Vie / tukku Business
Perustuu eri kanavat, asiakkaidemme voisi voidaan jakaa kahteen luokkaan: fyysinen (perinteinen) ja virtuaalinen (juuri) kanavan. Perinteinen kanavan koostuu elinkeinonharjoittaja, tukkukauppias, ihon, laitoksen ja hiukset hoidon alkuperäinen asennus tuo, franchising-säilön, kauppaketju, koristeluun Corporationin, lahjan Corporationin, tavaratalo, jakelijan ja suoraa myyntiä. Toisaalta virtuaalinen kanava on kautta online ostoskeskus tukkukaupassa.
Pohjimmiltaan kahdenlaisia avaimen asiakkaamme ovat muiden pienille tukkukauppiaille ja fyysiset säilöt. Ja ottaen eri kaupankäynnin asemia, kaupankäynnin luvut tai pitkän aikavälin yhteistyötä yhteydet tukkuhinta olisi eri näitä kahdenlaisia asiakkaille.

Tuotteitamme lähtöisin luottokelpoisen valmistaa, asiamiehiä tai kauppakumppaneihin tuotteen laadun varmistamiseksi ja väärennösten estämiseksi. Bestselling korkealaatuisia tuotteita ja kilpailukykyiseen hintaan ovat meille ominaisuudet; Tämän vuoksi Tervetuloa veljeys tai kaikki alojen ja ammattien asiakkaidemme tai antaa meille joitakin ohjeet. Kiitos!

Lisätietoja Soita meille toimiston numero. E.mail
TEL: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Faksi: 886-6-2520390, 2828429

Aukioloajat: AM10:00 ~ PM7:00 (kahden päivän välein kahden viikon käytöstä)
Osoite: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)
 
http://www.perfume.com.tw/english/

lauantai 25. lokakuuta 2008

Miten tehdä hyvä eyeliner?
 1. 乳液

 2. 保濕凝露

 3. 保濕霜

 4. 潤膚露

Miten tehdä hyvä eyeliner?

Lash linja jotta kaunistaa ja korostaa silmän, mutta myös taitoja luimia linja, leikattu muuttaa muoto silmän. Lash voidaan säätää silmän ääriviivat ja kaksi väliä voidaan lisätä silmissä hengestä, niin että silmät mustan ja valkoisen kontrasti on voimakas. Esimerkiksi sama pituus vuorauksen, jos keskellä vuorauksen maali paksumpi, voi aiheuttaa silmiä lyhentää, leveä silmät tunne; Jos Yanshao on vuorauksen laajennus voi aiheuttaa silmän kapeasti. Tämä on iso silmä maalauksia, suuret silmät ja piirrä pieni temppu. Lash voi myös ilmaista temperamentti ihmiset esimerkiksi, painopiste linjaliikennettä pohjalla, mikä on alle eyeliner paksumpi kuin edellä, sijainti silmän pienenee, se on vilkas, eyeliner keskittyy päälle, silmän hieman koholla, se on kypsä.

Lash line työkalu on eyeliner. Eyeliner, on kaksi: yksi on pehmeä, toinen on kova. Kova ja nopea väri-eyeliner on helppo ymmärtää, valitse pehmeä ydin vedenpitävä eyeliner kärki harvennus, hienon leikkauksen ohella juuret ripsien maalattu raakaöljyn eyeliner alemmassa linjaliikennettä on hieman ohut. Eyeliner maalattu näyttämään pehmeä ja luonnollinen, sopii elämää meikki. Pehmeä lyijykynä tai nestemäinen eyeliner, vedenpitävä liner loppuun mennessä silmän sisäänpäin silmän maalattu, maalattu kun taas vakaa, kirjoittaa yläpuolella silmänympärysihoa, eye liner tehdä kirkkaan katseen, sopii raskaan meikki.

Aloittelija lash linja, ensin havainnut ongelman ravistelee käsi on helppo kirjoittaa, jolloin epätasainen paksuus, aaltoilevaa, alle maisemointi vaikutus. Välttämiseksi kättelee voidaan kirjoittaa pikkusormen päälle poskipäät, tai kyynärpää tuki työpöydällä tai kyynärpäät lähelle seinää, kirjoittaa käsin kiinnitetty kasvoja ei siirry luimia linja, niin että käsi liikkuvat ylös ja alas peiliin.

Eyeliner maalata sitä hyvin, emme voi vain avata silmäsi sulje silmäsi riippuu siitä luonnollista. Tämä on välttämätöntä itsetutkiskelua.Sekki on: käsi peili rinnassa, peili ylös, silmät etsii alas, kasvot ei liiku, näet oman silmäluomien tarkkailla linjaliikennettä paksuus on aiheellista varmistaa, että vaikutus linjaliikennettä.
 1. 睫毛膏

 2. 彩妝 美妝

 3. 修護精華

 4. 身體乳

http://www.elady.tw/gift/

1 kommentti:

wholesale kirjoitti...

Neljä tapaa toisaalta kuten orkidea
 Joka ei halua valkoinen iho pari ei herkkää ja nauloja tasaiset käsiä?


 Työmäärä ole syyllistynyt, mutta kärsimystä on usein käsissä. Molemmat naiset, rullaus hihat ja päinvastoin vuotava märkä mops; tai Officen työntekijöiden stared näytössä pelaaminen nopeasti tietokoneen, rivals satuttaa ei päätösvaltainen. Mutta käsi pelataan yhteiskunnallisesti tärkeä rooli. Kättely, käsittää toisiinsa, on välttämätöntä.


 Palm eri kääntöpuoli


 Miksi karkea, säröillä kädet helposti? Kun kuvailemme vanhemmille ja lapsille, ja kun niillä etusija haluaisin sanoa, "Käsin Palm ovat liha", rakennettu ihon kuitenkin Palm, ja dorsum on vaakalaudalla eri. Ihmisten marraskeden Jos paksuimman, lukuun ottamatta jalkojen Palm osalta pohjat. Ja se on nahanalaisine rasvoineen, niin helppo kuiva ja murtaa puute.


 Selkä ihon pehmeä, ettemme, kuin ohut cheek ihon, mutta vastustajien hoito ja suojelu, paljon vähäisempi duilian toteutetut hoitoa, dorsum, ihon erääntymisen helppoa karkea. Haluavat kädet valkoinen jade vihreä Sipuli kuin pyöreä, voit tehdä?


 Sun suojelun olennainen


 Kun olemme esiin korttinsa, estää Sun, kun kädet UV vahinko vaikuttaa Häikäisyn.


 Ultraviolettisäteilyltä tehdä käsin ihon lihavoituina ja tumma Shen; myös alttiita ikä parhaasta.


 Cathay yleisten sairaaloiden Dermatologia lääkäri, voit Hongru sanoi tavanomaista voit pyyhkiä SPF (SPF) 15 prosenttia käsi kerma ja paras lisä pyyhki kahden tunnin välein.


 Kun gawaing bahay ja kulumisen käsineet


 Astianpesu ja Empatia pesua jauhe on kemiallinen vahinkoa. Chang Gung Memorial Hospital Dermatologia lääkäri Weng Wenrou suosituksia kun teet kotitalouksien askareita, voit sijoittaa KUMIKÄSINEITÄ puuvillan uloin kerros kerroksen mieluiten puolen tunnin virkistyskäyttö.


 Paksu käytettävissä cocoon Hohkakivi


 Jos käsi on paksu cocoon, voi Imeytetään jälkeen lämmintä vettä, poistaa hohkakiven avulla. Viikoittainen hilseilyä, käsi ihon suojeluvalmiuksien, joten yritä käyttämättä.


 Puhdistus kerman käsi


 Pyyhi kosteuttava kerma käsi, on virheellinen. Voit Hongru lääkäri suosituksia, joka yö jälkeen sauna, täynnä marraskeden veden ja sitten kiillotettu käsi kerma on parhaalla mahdollisella tavalla. Ura kokoelma Yu Zhongci, koska ne pidä pesu kädet tunne kuivunut, niin koska lapsuuden on tapana puhdistus kerman käsi, työtoveri yhden päivän vahingossa koskettanut hänen käsi voi uskoa on herkkä, exclaim kaikki kosketa nähdäksesi. Kauan meidän huono vastustajat riviin lukemattomia, likainen, kylmä ja kuuma, jännittävä, kitkaa ohittaa ajatella rakkauden pesee käsissä muutamia kertoja muutamia kertoja, ei ihme, että toisaalta on todennäköistä vuotaa ikä paikoista on. Tarvitsee vain hieman enemmän hoidon kanssa sulkeutumista, pehmeä ohut käsi ei ole unelma.

Lukijat