Tuonti tuotenimeä hajuvesien kosmetiikka ihonhoitotuotteet meikkivoiteet lahjoja tukku koruja putiikkihotelli varastoihin

Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 

 Service Specialists

Skype:

E.Mail:

ANN

perfumesnet

perfumeorg@gmail.com

NINA

elady.tw

elady.tw@gmail.com

JAMIE

lungjyiorg

lungjyiorg@gmail.com

JOYCE

lungjyicom

lungjyicom@gmail.com

SUMMER

lungjyinet

lungjyinet@gmail.com


Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

Keuhkojen Jyi on perusteella Taiwanista jakelija tukkukaupassa kärki tuotemerkin kosmetiikka, tuoksuja & Lahjapakkaukset kaupan & viedä erikoisuus varastoihin, superstores tai vähittäismyymälöiden. Meillä on omistettu, tarjoavat laajan valikoiman aito tuotemerkit maailman jokaisen kulmasta. Yhtiömme tarjoaa kattavan useimmat ylös-asteikon ja viimeisteltyjä tuotteiden, joka sisältää hajusteiden hajusteista, miesten perfume、women perfume、mini hajusteiden, ihonhoito, kosmeettiset, väri kosmetiikka, hajusteiden Lahjapakkaukset, ihon hoito Lahjapakkaukset, kosmeettisia gif joukkoja, hiukset hoito, muotoilutuotteita, laitoksen hoidon, sauna ja laitoksen tarvikkeet, meikit tarvikkeet, väri kosmetiikan tarvikkeet, muoti koristeet, Lahjapakkaukset, kuvitteellisella tuotteiden, Japani fancy tuotteet jne.
Meidän tuotemerkit oltava AIGNER, ANNA SUI, ARMANI, POMO, BALENCIAGA, BENETTON, BIOTHERM, GUYLAROCHE, SISLEY, Y.YAMAMOTO, MONT BLANC, BORGHESE, BYBLOS, BRITNEY, BVLGARIN, DUPONT, C.DIOR, C.KLEIN, FENDI, CAPUCCI, CARITA, CERRUTI1881, E.LAUDER, NESS, CHANEL, GIVENCHY, FALADE, KOSE, CLARINS, CLINIQUE, D.COSMERIC, SAMBA, DIOR, DUNHILL, GAULTIER, GLOWJ.IO, FERRE, FREDERIC M, GUERLAIN, H.R, GUCCI, HERMES, KANEBO, I.MILLET, LANCÔME, JOURDAN, CHOPARD, JAGUAR, LANVIN, KENZO, KITTY, LA.PREERIA NIKE, PALGANTONG, LACOSTE, P.CARDIN, POLA, NINA RICCI, DAVIDOFF, M.JORDAN, MAT, MICKEY, MIYAKE, E.ARDEN, MONTANA, POLO, N.RICCI, FRAGONARDIN, R.BALESTRA, tietosuoja, ORLANE, OSCAR, P.M.CHELL, tuomio 30.6.1970, SONIA, SHISEIDO, SHU UEMURA, LEONARD, VERSACE, SANA, TIFFANY, YSL、BURBERRY jne.
Vie / tukku Business
Perustuu eri kanavat, asiakkaidemme voisi voidaan jakaa kahteen luokkaan: fyysinen (perinteinen) ja virtuaalinen (juuri) kanavan. Perinteinen kanavan koostuu elinkeinonharjoittaja, tukkukauppias, ihon, laitoksen ja hiukset hoidon alkuperäinen asennus tuo, franchising-säilön, kauppaketju, koristeluun Corporationin, lahjan Corporationin, tavaratalo, jakelijan ja suoraa myyntiä. Toisaalta virtuaalinen kanava on kautta online ostoskeskus tukkukaupassa.
Pohjimmiltaan kahdenlaisia avaimen asiakkaamme ovat muiden pienille tukkukauppiaille ja fyysiset säilöt. Ja ottaen eri kaupankäynnin asemia, kaupankäynnin luvut tai pitkän aikavälin yhteistyötä yhteydet tukkuhinta olisi eri näitä kahdenlaisia asiakkaille.

Tuotteitamme lähtöisin luottokelpoisen valmistaa, asiamiehiä tai kauppakumppaneihin tuotteen laadun varmistamiseksi ja väärennösten estämiseksi. Bestselling korkealaatuisia tuotteita ja kilpailukykyiseen hintaan ovat meille ominaisuudet; Tämän vuoksi Tervetuloa veljeys tai kaikki alojen ja ammattien asiakkaidemme tai antaa meille joitakin ohjeet. Kiitos!

Lisätietoja Soita meille toimiston numero. E.mail
TEL: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Faksi: 886-6-2520390, 2828429

Aukioloajat: AM10:00 ~ PM7:00 (kahden päivän välein kahden viikon käytöstä)
Osoite: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)
 
http://www.perfume.com.tw/english/

keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Miten säästää hajuvettä?
 1. MAN

 2. MANGO

 3. MARCIANO

 4. Perfumes Fragrances

 5. MASERATI

Miten säästää hajuvettä?

Hajuvesi mausteet alkoholiin tehty, koska mauste itsessään on helppo vaihtaa, jos et kiinnitä huomiota pelastaa maku ja väri muuttuu, tallentaa hajuvettä tulisi huomioida seuraavat seikat: parfyymi on auringonvaloa, se muuttuu samea, tuoksu muutoksen huono, niin, hajuvesi on sijoitettava viileässä sisätiloissa ilmanvaihto, hajuvesien käyttö ja kiristä kansi ja välttää vapina hajuvettä, hajuvesi jäljellä pieni määrä, on sijoitettava pieni pullo, tai jatkaa laittaa lasikuula karkottaa ilman hajuvettä koko konttisatama ja loppuvat parin kolmen kuukautta on sopiva.

 1. MAC

 2. MAHILA

 3. MAJESTY

 4. Fragrances

1 kommentti:

wholesale kirjoitti...

Kuinka terveitä "jauhe" koristeet kasvot?


 "Jauhe" on hyvin yleisiä kosmetiikka, säätiö ei vain whiten ihon, kannen ja esteen auringonvalossa, lentoliikenteen rooli ihon likainen aineita vastaan. Mutta olemme kuulleet myös joitakin käyttäjiä sanoa, että kun jauhe on talletettu, hänen kasvonsa näyttäisi olevan luonnollisia tai kuten hallan tai tehdä koko hänen kasvonsa ihon tulee karkea, se oli myös sanoi, että käyttämällä jauhe vahingoittaa ihon. Itse asiassa nämä eivät ole "jauhe" koska itse, vaan pikemminkin aiheutti Virheellinen valinta ja jauhe ja meikkivoiteet poistoaine. Jos käytät sitä ohut kerros jauhe pitää iho kaunis ja terveitä ulkoasun.


 Jauhe, jotka on valmistettu ennen puhdistusta, selvennetään Exfoliating kerma, kosteusemulsio tai ravitsemus, pinnoite pinnoite neste säätiön ja jauhe kakku, silmän varjostuksen, valaistusjärjestelmä ja huulipuna, hunajaa jauhe, meikit vakiomenettely on prosessi. Oman jauhe meikit luonnollinen, on olemassa monia Kung Fu. Jäähdytetään temppu rauhoittava ihon, pienennä ihon huokoset, tämä on tarpeen ensimmäinen vaihe toimenpiteet meikit; toisessa vaiheessa kosteusemulsio tai kerman ihon jätetään ihon kerroksen jälkeen make-up täysin eristää ympäristön pilaantumisen, lisätä ihon mukavuutta ja ihon, melko perusteellisesti. Nämä molemmat vaiheet on suunniteltu suojaamaan ihon, meikit luonnollista.


 Ihon, riippuen valita olemuksen laji ja ihon värin valitseminen jauhe. Nestemäiset säätiön on tuotteen parannettu, väri, jotka eivät sisällä jauhe massa, mutta on supistuminen ja ihon kosteuttava vaikutus, jotkin tuotteet sisältävät myös Sun suojaustoimintoja. Nestemäiset säätiön on värittömän, valkoinen, purppura, sininen, vihreä ja ruskea, voit käyttää väriä täydentävät periaatetta, oikaisu ja parantaminen ei ole ihanteellinen väri. Tällä hetkellä markkinoilla enemmän ja enemmän tyyppisiä jauhemaiset, nestemäiset, Liitä, jauhe, irtolastialusten jauhe ja jauhoille hänen kasvonsa luonnollisten, tärkein temppu on vaaleanpunainen väri yleensä valita väri, jotka ovat samanlaiset tai hieman lighter jauhe.


 Kuivat kosteat vaikutukset kasvot jauheet Office työntekijöiden on kätevin hyödyllisiä, helposti meikit tai vahvistamisesta meikit suoraan. Nyt enemmän jauhe märkänä eikä kuivana, kuivataan pehmeä käytettävissä asetus ja märkä veden avoimuuden käytettäessä. Muut kuin concealer ja jauhe, jauhe meikit toimitukset on myös erittäin hyödyllinen.


 Meikkivoiteet poistoaine ei rub, kun ne muistista kasvot säätiön, usein kuten pestään hieroa edestakaisin kuten ympyrän, tämä on kaikkein korruptioriskin ihon. Tämän vuoksi muistuttaa lukija ja valon make-up makeup poistoaine vain voidaan sijoittaa työn jälkeen täydellinen integrointi sieni tai paperin pyyhe puhdistaa sitten pestään naamaani kasvojen metallinkäsittelyssä jauhe kasvot mukaisesti.

Lukijat