Tuonti tuotenimeä hajuvesien kosmetiikka ihonhoitotuotteet meikkivoiteet lahjoja tukku koruja putiikkihotelli varastoihin

Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
 Service Specialists
Skype:
MSN:
ANN
perfumesnet
perfumeorg@hotmail.com
SUMMER
lungjyinet
lungjyinet@hotmail.com
JAMIE
lungjyiorg
lungjyiorg@hotmail.com
JOYCE
lungjyicom
lungjyicom@hotmail.com
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

Keuhkojen Jyi on perusteella Taiwanista jakelija tukkukaupassa kärki tuotemerkin kosmetiikka, tuoksuja & Lahjapakkaukset kaupan & viedä erikoisuus varastoihin, superstores tai vähittäismyymälöiden. Meillä on omistettu, tarjoavat laajan valikoiman aito tuotemerkit maailman jokaisen kulmasta. Yhtiömme tarjoaa kattavan useimmat ylös-asteikon ja viimeisteltyjä tuotteiden, joka sisältää hajusteiden hajusteista, miesten perfume、women perfume、mini hajusteiden, ihonhoito, kosmeettiset, väri kosmetiikka, hajusteiden Lahjapakkaukset, ihon hoito Lahjapakkaukset, kosmeettisia gif joukkoja, hiukset hoito, muotoilutuotteita, laitoksen hoidon, sauna ja laitoksen tarvikkeet, meikit tarvikkeet, väri kosmetiikan tarvikkeet, muoti koristeet, Lahjapakkaukset, kuvitteellisella tuotteiden, Japani fancy tuotteet jne.
Meidän tuotemerkit oltava AIGNER, ANNA SUI, ARMANI, POMO, BALENCIAGA, BENETTON, BIOTHERM, GUYLAROCHE, SISLEY, Y.YAMAMOTO, MONT BLANC, BORGHESE, BYBLOS, BRITNEY, BVLGARIN, DUPONT, C.DIOR, C.KLEIN, FENDI, CAPUCCI, CARITA, CERRUTI1881, E.LAUDER, NESS, CHANEL, GIVENCHY, FALADE, KOSE, CLARINS, CLINIQUE, D.COSMERIC, SAMBA, DIOR, DUNHILL, GAULTIER, GLOWJ.IO, FERRE, FREDERIC M, GUERLAIN, H.R, GUCCI, HERMES, KANEBO, I.MILLET, LANCÔME, JOURDAN, CHOPARD, JAGUAR, LANVIN, KENZO, KITTY, LA.PREERIA NIKE, PALGANTONG, LACOSTE, P.CARDIN, POLA, NINA RICCI, DAVIDOFF, M.JORDAN, MAT, MICKEY, MIYAKE, E.ARDEN, MONTANA, POLO, N.RICCI, FRAGONARDIN, R.BALESTRA, tietosuoja, ORLANE, OSCAR, P.M.CHELL, tuomio 30.6.1970, SONIA, SHISEIDO, SHU UEMURA, LEONARD, VERSACE, SANA, TIFFANY, YSL、BURBERRY jne.
Vie / tukku Business
Perustuu eri kanavat, asiakkaidemme voisi voidaan jakaa kahteen luokkaan: fyysinen (perinteinen) ja virtuaalinen (juuri) kanavan. Perinteinen kanavan koostuu elinkeinonharjoittaja, tukkukauppias, ihon, laitoksen ja hiukset hoidon alkuperäinen asennus tuo, franchising-säilön, kauppaketju, koristeluun Corporationin, lahjan Corporationin, tavaratalo, jakelijan ja suoraa myyntiä. Toisaalta virtuaalinen kanava on kautta online ostoskeskus tukkukaupassa.
Pohjimmiltaan kahdenlaisia avaimen asiakkaamme ovat muiden pienille tukkukauppiaille ja fyysiset säilöt. Ja ottaen eri kaupankäynnin asemia, kaupankäynnin luvut tai pitkän aikavälin yhteistyötä yhteydet tukkuhinta olisi eri näitä kahdenlaisia asiakkaille.

Tuotteitamme lähtöisin luottokelpoisen valmistaa, asiamiehiä tai kauppakumppaneihin tuotteen laadun varmistamiseksi ja väärennösten estämiseksi. Bestselling korkealaatuisia tuotteita ja kilpailukykyiseen hintaan ovat meille ominaisuudet; Tämän vuoksi Tervetuloa veljeys tai kaikki alojen ja ammattien asiakkaidemme tai antaa meille joitakin ohjeet. Kiitos!

Lisätietoja Soita meille toimiston numero. E.mail
TEL: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Faksi: 886-6-2520390, 2828429

Aukioloajat: AM10:00 ~ PM7:00 (kahden päivän välein kahden viikon käytöstä)
Osoite: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)
 
http://www.perfume.com.tw/english/

lauantai 25. lokakuuta 2008

Miten valita kosmetiikkaa? 1. 保養品討論

 2. 化妝品店

 3. 香水討論

 4. 禮品店

Miten valita kosmetiikkaa?

On olemassa paljon ihmisiä, eivät tiedä ainesosat kosmetiikan, valitsevat yleensä kosmetiikan ensimmäinen painopiste on sen tuoksu. Vaikka tuoksu on hyvin tärkeä, mutta vielä tärkeämpää, laatu kosmetiikkaa, koska huono laatu kosmetiikkaa, todennäköisesti vahingoittaa ihoa. Oikea kosmetiikkaa tulisi kiinnittää huomiota seuraaviin:

Valitse kosmetiikka pitäisi ensin kiinnittää huomiota, onko tarkastus todistus-ja terveydenhuollon lupa. Huomaa, että päivämäärä kosmetiikkateollisuudessa. Yleisesti, tahnan, kerma, mehiläistuotealalla niin paljon kuin mahdollista tehtaalla vuosittain ja puoli loppuu. Lue huolellisesti ohjeet, kiinnittää huomiota käyttöön menetelmät ja varotoimet.

Riippuu väri kosmetiikka valita kosmetiikkaa kirkas, ja löysi värin tai värit punainen, musta, vihreä, näkyvää hometta tai tummemmaksi, joka lisätään päättyi tuotteisiin tai valmistus pigmenttiä ei voida käyttää. Kuten ulkonäkö sameus, veden erottimeen, tai höytäle, tahna kutistumista, halkeamia, ei voida käyttää enemmän.

Kosmetiikka haju tyylikäs, raikas, mutta ei pistävä haju, maku tai haju ei voi käyttää.

Kosmetiikan ja yksityiskohtaiset rakenne, koska rakenne on herkkä, sitä suurempi on sen kiinnittyminen iholle, hiero iholle se luontevasti sopii. Seuraavassa kuvataan erilaisia ​​yleisesti käytettyjä tunnistamismenetelmiä kosmetiikka:

Emulsion emulsion kaltaisia ​​kosmetiikka, tärkeintä on kiinnittää huomiota hyvän emulgoituminen, hyvä laatu kirkas kiilto, kiiltävä tumma huono, tulisi huolellisesti erottaa.

Lähentyminen meikkiä vesi on täysin läpinäkyvä kuten valinta, kun kiinnittää erityistä huomiota pullot selvittää, voidaanko avoimuutta normaalia eikä saostua, jos läpinäkymätön, se epäonnistui.

Cream kosmetiikan kosmetiikka, joka on laajin ja päivävoide, yövoide, ihon kerma, riippumatta iästä, joilla on tarve. Rime ihonhoitotuotteet, katso valkoinen ja kirkas, raikas tuoksu, ja päinvastoin, jos huono laatu sen näennäisen synkkä tylsää, pilvinen haju, oikeudenkäyntiä ei tunnu mukavalta, mutta karkea tunne. Siksi varovainen kun haluat kokeilla, voit tuntea laatua tai huonompi.

Kesä kosmetiikassa ovat yleensä usein Mohan, lisäämällä paljon emulgaattorin ja sen lisäkkeet estämiseksi monipuolistaa. Tästä näkökulmasta voimme nähdä, että kesän kosmetiikkaa suuremman riskin havaitsemisen, ennen "yhteystiedot testimenetelmä ennen käyttöä, tulos on negatiivinen, positiivinen ei saa käyttää.
 1. 香水店

 2. 化妝品討論

 3. 保養品店

 4. 禮品討論
http://giftsorg.angelfire.com/

1 kommentti:

wholesale kirjoitti...

Mitä ovat yhteisen kauneus työkalut?


 Meikit pesusienet käytetään säätiön meikit laitteiden pinnoite, meikit sieni on kastettu vedellä ennen käyttöä ja sitten kuiva pyyhe kuiva siten, että se on märkä. Mitä sieni päällystetty säätiön ansiosta säätiön on vahva affiniteetti ihon kanssa, Etsi luonnollinen ja helposti päällystetty.


 Jauhe puff varten jauheena meikit laitteet-bashing. Yleiset olisi asennettava kaksi. Jauhe puff jälkeen kastamalla jauhe hieroa Puuterihuisku jakeluun saakka, meikit helpottaminen. Jauhe puff käytetään kosketus menetelmiä, ei siirtäminen lähellä ihon välttämiseksi jauhe taustan edessä on vioittunut.


 Villa harja sivellin valaistusjärjestelmä ja jäsennä punainen ja irrallinen jauhe meikit laitteiden Tan Shan ja valaistusjärjestelmä sivellin maalasi erikseen käyttämällä lakaistaan harjaamalla vatsaontelon pinnan sivellin sivellin.


 Kun kulmakarvat kulmakarvat maalasi harjalla, SUMI avataan brow sivellin kulmakarvojen väri niin luonnollisten kulmakarvojen väri koordinointi.


 Atulat, partaveitset viimeistely kulmakarvat tai limittäin reuna hiukset laitteiden, irtikiskominen atulat kulmakarvat, veitsen leikata ihon ja hiukset.


 Kosmeettisten laitteiden lash kun kihartimen leikkeen äänenvoimakkuuden eyelashes, korkeassa tekee Ripsien curling ylöspäin ja luodaan käyrän. Kun clamped Ripsien pääsertifikaatin, hitaasti liikkuvien ylös, Radiaani ylös vääristymät sulkeutumisen eyelashes. Korkeassa Ripsien kansioita ei olisi vahvistettava yksi asennossa liian kauan ja eyelashes näkyvät Kulmanopeus bent korkeassa estämiseksi.


 Ripsien kampa värjätyt mascara Ripsien kampa Ripsien jälkeen suoristus, peläten Ripsien pistämistä yhdessä, tee näyttävät riittävän puhtaita meikit.


 Eyeliner käytetään kosmeettisten luonnos silmän jakautuminen.


 Huulten liikkeiden rivin Lyijykynä luonnos LIPin jakautuminen käytetään.


 Koton Bad käytetään pieniä osia, puhdistus ja iris eye varjostuksen.


 Vääriä eyelashes voi parantaa silmät, käytetään usein liian syvä kanssa eikä lauseketta eikä liian, tekeminen paksu eyelashes ja vahvistamaan pituus, silmät näyttävät viehättävä kirkas.


 Toistaiseksi varten yhden silmäluomet pukeutunut kaksinkertainen taittelu tai korjaus silmäluomet PTOSIS. Make-up tarvitsee huomioon asianmukaiset muodot mukaan silmän muotoinen silloin, kun lukee asemaa korjaamisen.

Lukijat