Tuonti tuotenimeä hajuvesien kosmetiikka ihonhoitotuotteet meikkivoiteet lahjoja tukku koruja putiikkihotelli varastoihin

Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
  Service Specialists
Skype:
MSN:
ANN
perfumesnet
perfumeorg@hotmail.com
SUMMER
lungjyinet
lungjyinet@hotmail.com
JAMIE
lungjyiorg
lungjyiorg@hotmail.com
JOYCE
lungjyicom
lungjyicom@hotmail.com
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

Keuhkojen Jyi on perusteella Taiwanista jakelija tukkukaupassa kärki tuotemerkin kosmetiikka, tuoksuja & Lahjapakkaukset kaupan & viedä erikoisuus varastoihin, superstores tai vähittäismyymälöiden. Meillä on omistettu, tarjoavat laajan valikoiman aito tuotemerkit maailman jokaisen kulmasta. Yhtiömme tarjoaa kattavan useimmat ylös-asteikon ja viimeisteltyjä tuotteiden, joka sisältää hajusteiden hajusteista, miesten perfume、women perfume、mini hajusteiden, ihonhoito, kosmeettiset, väri kosmetiikka, hajusteiden Lahjapakkaukset, ihon hoito Lahjapakkaukset, kosmeettisia gif joukkoja, hiukset hoito, muotoilutuotteita, laitoksen hoidon, sauna ja laitoksen tarvikkeet, meikit tarvikkeet, väri kosmetiikan tarvikkeet, muoti koristeet, Lahjapakkaukset, kuvitteellisella tuotteiden, Japani fancy tuotteet jne.
Meidän tuotemerkit oltava AIGNER, ANNA SUI, ARMANI, POMO, BALENCIAGA, BENETTON, BIOTHERM, GUYLAROCHE, SISLEY, Y.YAMAMOTO, MONT BLANC, BORGHESE, BYBLOS, BRITNEY, BVLGARIN, DUPONT, C.DIOR, C.KLEIN, FENDI, CAPUCCI, CARITA, CERRUTI1881, E.LAUDER, NESS, CHANEL, GIVENCHY, FALADE, KOSE, CLARINS, CLINIQUE, D.COSMERIC, SAMBA, DIOR, DUNHILL, GAULTIER, GLOWJ.IO, FERRE, FREDERIC M, GUERLAIN, H.R, GUCCI, HERMES, KANEBO, I.MILLET, LANCÔME, JOURDAN, CHOPARD, JAGUAR, LANVIN, KENZO, KITTY, LA.PREERIA NIKE, PALGANTONG, LACOSTE, P.CARDIN, POLA, NINA RICCI, DAVIDOFF, M.JORDAN, MAT, MICKEY, MIYAKE, E.ARDEN, MONTANA, POLO, N.RICCI, FRAGONARDIN, R.BALESTRA, tietosuoja, ORLANE, OSCAR, P.M.CHELL, tuomio 30.6.1970, SONIA, SHISEIDO, SHU UEMURA, LEONARD, VERSACE, SANA, TIFFANY, YSL、BURBERRY jne.
Vie / tukku Business
Perustuu eri kanavat, asiakkaidemme voisi voidaan jakaa kahteen luokkaan: fyysinen (perinteinen) ja virtuaalinen (juuri) kanavan. Perinteinen kanavan koostuu elinkeinonharjoittaja, tukkukauppias, ihon, laitoksen ja hiukset hoidon alkuperäinen asennus tuo, franchising-säilön, kauppaketju, koristeluun Corporationin, lahjan Corporationin, tavaratalo, jakelijan ja suoraa myyntiä. Toisaalta virtuaalinen kanava on kautta online ostoskeskus tukkukaupassa.
Pohjimmiltaan kahdenlaisia avaimen asiakkaamme ovat muiden pienille tukkukauppiaille ja fyysiset säilöt. Ja ottaen eri kaupankäynnin asemia, kaupankäynnin luvut tai pitkän aikavälin yhteistyötä yhteydet tukkuhinta olisi eri näitä kahdenlaisia asiakkaille.

Tuotteitamme lähtöisin luottokelpoisen valmistaa, asiamiehiä tai kauppakumppaneihin tuotteen laadun varmistamiseksi ja väärennösten estämiseksi. Bestselling korkealaatuisia tuotteita ja kilpailukykyiseen hintaan ovat meille ominaisuudet; Tämän vuoksi Tervetuloa veljeys tai kaikki alojen ja ammattien asiakkaidemme tai antaa meille joitakin ohjeet. Kiitos!

Lisätietoja Soita meille toimiston numero. E.mail
TEL: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Faksi: 886-6-2520390, 2828429

Aukioloajat: AM10:00 ~ PM7:00 (kahden päivän välein kahden viikon käytöstä)
Osoite: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)
 
http://www.perfume.com.tw/english/

lauantai 25. lokakuuta 2008

Keski-ikäiset miehet, miten iho?
Keski-ikäiset miehet, miten iho?

Miesten iho on yleensä karkea pinta pito usein liasta tukkeutumisen huokosiin, jolloin karvatupet ja talirauhassairauksia, varsinkin ihmisiä, keski-iässä, koska lasku fysiologisen toiminnan, on altis ryppyjä, löysyydestä, turvotus ja muut ilmiöt. Siksi miesten ihonhoitotuotteet tiede on erittäin tärkeää.

Huomaa, että kasvot miesten tulisi kiinnittää erityistä huomiota pestä, jos iho on kuiva, kylmä ja lämmin vesi vuorotellen kasvot, edistää paikallista ihon verenkiertoa ja parantaa kimmoisuutta kasvojen ihoa. Rasvainen iho kannattaa pestä kasvot pyyhkeellä ja lämpöä 3-5 minuuttia, pese saippualla pestään hieronta samalla, edistää paikallisia ihon verenkiertoa, parantaa ravitsemustilaa, suotuisa tali vastuuvapautta, niin että kasvot sileä. sileä, rypistyä vähentäminen ja rentoutumisen ilmiöitä. Men normaalin ihon, kylmää, kuuman veden pesu voi olla.

Tasapainoinen ruokavalio keski-ikäisten miesten on energiaa kaikkein tuottavimpia, ne ovat usein sotureita ruokavalio osassa erityisesti piti syödä makeaa, Sim, mausteinen, hapan ja muita ärsyttäviä ruokia, tai tupakointi, alkoholi ja muita huonoja tapoja, ja eivät rakasta syö hedelmiä ja vihanneksia, runko vaikuttaa terveyteen happo-emäs-epätasapaino. Jotta on terve iho on tasapainoinen ravitsemus, syödä enemmän kasviksia, hedelmiä, papuja, maito ja muut ravitsevaa ruokaa, tupakkaa ja alkoholia, riittävä saanti vitamiineja, proteiineja ja hivenaineita.

Varmista, että unta enemmän kuin keski-ikäisten asioista, ja jotkut usein myöhään yöhön, unen puute, mikä laiha, harmaa, musta silmä pistorasia, pussit silmien alla paljasti, synnyttää enemmän ryppyjä. Keski-ikäisten takaamiseksi unen laatua, saa tarpeeksi unta kahdeksan tuntia päivässä. Kuitenkin, unen aikana ei tulisi olla liian pitkä.

Ylläpitäminen optimismi, usein surullinen, huoli, ärtyneisyys ihmiset voivat aiheuttaa vammoja sekä kehon fysiologiaan, niin pitää tämä optimismi tekee ihosta sovi.

Noudata ajella parta on helppo kiinnittää pöly, bakteerit, usein ajella voi pitää ihon puhtaana ja auttaa säilyttämään nuorekkaan ulkonäkönsä. Parranajon jälkeen iho muuttuu karheaksi, ja saa nähdä pienen haavan, niin täytyy käyttää hunajaa ravintolisät miesten partavettä, sen erityisiä ainesosia rauhoittaa kasvojen ihon huokosiin luonnollisesti pienenee.

Erityistä huomiota kiinnittää huomiota ihon suojaamiseksi, erityisesti mukana alan toimintaan tai kuumia miehiä, ja työtä käyttää hyvän hattu, tuulensuojalevy, suojalaseja ja muita suojavarusteita, syytä laittaa ihon suoja-aine estää liiallisen ultraviolettisäteilylle ja pölyä infektio.

Asianmukainen huolto miesten tulisi käyttää miesten ihonhoitotuotteet on kehitetty miesten ihotyyppi. Tuuli ja aurinko tehdä karkea iholle, pese kasvot, maalattu jotkut miehet kermaa, rauhoittava hunajaa auttaa sileä iho.

2 kommenttia:

wholesale kirjoitti...

Miten valita ja käyttää hammasproteesit?


  Hampaiden, bodybuilders voi lisätä ei vain näyttää kaunis, mutta myös tehdäksesi ääntämistä selkeitä ja tarkkoja pureskelutarpeen elintarvikkeiden ihmisten terveyden edistäminen on myös hyödyllistä. Näin ollen hampaiden on viipymättä hammaslääkärin prosthetics tai hampaiden pitkällä aikavälillä ei ole vahvistettu, Kalteva aiheutti vierekkäisten hampaiden, jaw hampaiden liian pitkä vaikuttaa Normaali suullinen toimintoihin.


  Hammaslääkärin kruunuina Bluetooth tai hampaiden tappio 3 kuukauden tai sitä eniten tarvittaessa. Kiinteä denture ja denture hammasproteesit yleisten toimien kahdella tavalla. Asennetaan kanssa mitä tekohampaat, mukaan hammaslääkärin kruunuina ihmisen ikä, hampaiden, hampaiden ja suuontelon päättää määrä. Toiminnan värin denture Bluetooth-like, hyvä haku, voi milloin tahansa poistaa vähentämiseksi suullinen odor puhdistus. Hammaslääkärin kruunuina molar on myös vähemmän, niin asianmukaista Törmäyssuunta hampaiden ja useimmat Bluetooth puuttuu korjaus. Haittana on, että ensin yllään vieraista, korjaaminen hampaiden enemmän kuormalavan enemmän tunnetta. Kun ensin myös vaikuttaa ääntämys, ja vaikutukset kuin kiinteä pureskeltavaksi hyvin denture. Tekohampaat vahva, kestävä vahvistamisesta chew vaikutus on hyvä, mutta ei vapaasti poistaa. Sen asema on samanlainen kuin hampaiden, helposti käyttää, vapaa vieraiden esineiden. Kiinteä käyttää vääriä Bluetooth on tehty metallia, sitä suurempi molars, vaikuttavat myös hampaiden yleisesti käytetylle takaosan hampaiden korjaus ulkoasua. Lisäksi kiinteä hammasproteesit abutment odotetaan suhteellisen paljon, irrallisia munia tai hampaiden altistuvat ihmiset kuten kannatinpilarien, koska se ei on asennettava kanssa tekohampaat.


  Hammaslääkärin kruunuina vastattava mahdollisimman pian tulevaisuudessa, tehokkaan play hammasproteesit funktio, chew, sulatusta ja imeytymistä ominaisuuden koko lukituslaitteita tuoda edistää kauneutta. Hammasproteesit olisi kiinnitettävä huomiota käyttöä ja suojelua seuraavista useita kohtia: käytettäessä hammasproteesit, usein vieraista sensaatio, epäselvä ääntäminen, suuhun, pahoinvointi, ensin tai irrallaan tai tiukka, epämiellyttävä tunne, että nämä ovat väliaikaisia, ja avulla mukauttaa asteittain ajan jälkeen. Toiminnan denture muovi tehdään yleensä hammaslääkärin näppäinsalvat (koukku), lastenhoito tai useista osista sauva. Hampaiden ympärille ylös ja alas, erottaa tekohampaat ennen, vasemmalle ja sitten asetettu kuluessa tapahtuma, älä pakota erotettu, paina, ei voi käyttää hampaiden vianselvitysmenettelyt paikallaan siten, että vältetään rikki tekohampaat tai kytke muodonmuutosta. Denture masticatory funktion kuin viisauden, hampaiden siten et voi aloittaa chewing paine, älä käytä tekohampaat syödä hyvää ruokaa, saisi syödä elintarvikkeiden stry.

wholesale kirjoitti...

Denture ajokaistan prosessin, jos kipua, poskia, liian löysä tutkimushanketta, hammasproteesit ja hammaslääkärin hoito, Central on halkeamia, riittämätön pureskeltavaksi tai ruokailupaikat, olisi pyrittävä viipymättä lääketieteellisen korjauksia tai korjauksia. Kun ensin yllään hammasproteesit, illallinen, erityisesti sen jälkeen, kun ensimmäinen ajokaistan täydellinen hammasproteesit illallinen ensimmäisen käyttämistä. Laita pieni määrä alkoi kun pureskeltavaksi hitaasti PAP takaosan hampaiden bite ilman edessä hampaiden Leikkaa. Mukauttamista ja pureskeltavaksi asteittain kova elintarvikkeiden kokemusta yskii, yawning, aivastelu, jousi, gargling hammasproteesit, kun tällaiset toimet ovat irrallaan helppo, mutta mukauttamiseksi ja käyttää jonkin ajan kuluttua meillä voi hallita. Jos haluat säilyttää hampaiden puhdas. Ruokavalion pitäisi keräillä hammasproteesit puhdasta vettä, huuhdellaan suusi jälkeen kulumista, välttää elintarvikkeiden hiukkasia organisaation edistäminen limakalvon hammasproteesit talletettujen, suullinen kudosten terveyteen vaikuttavan, tooth muodostumista hampaiden lahoamisesta estämiseksi linkitetty. Poista hammasproteesit ennen menossa nukkumaan, SOAP, hammastahna, baking sooda, dentifrice ja muut pestä puhdas, Imeytetään kylmällä vedellä tai (ei upotettava kiehuvaa vettä tai alkoholin) lämmintä vettä välttämiseksi muodonmuutosta. Tekohampaat väritys, erityisesti tupakoitsijoita, riskin kuivaaminen, käytettävissä valo maalata, tai paikka pesu-jauheena minuutin kuluessa ja huuhdellaan sitten. Paikan enemmän käytettävissä, tukemalla netto nesteet, joka on kastettu 12 tuntia. Jos pitkä hammasproteesit käytettävä, morfologiset muutokset suullinen kudosten ja hammasproteesit, hammasproteesit voidaan käyttää, on redone. Tästä syystä oli asennettu hammasproteesit yhtenäinen käyttö ja huomiota ja huollon jälkeen.

Lukijat