Tuonti tuotenimeä hajuvesien kosmetiikka ihonhoitotuotteet meikkivoiteet lahjoja tukku koruja putiikkihotelli varastoihin

Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
  Service Specialists
Skype:
MSN:
ANN
perfumesnet
perfumeorg@hotmail.com
SUMMER
lungjyinet
lungjyinet@hotmail.com
JAMIE
lungjyiorg
lungjyiorg@hotmail.com
JOYCE
lungjyicom
lungjyicom@hotmail.com
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

Keuhkojen Jyi on perusteella Taiwanista jakelija tukkukaupassa kärki tuotemerkin kosmetiikka, tuoksuja & Lahjapakkaukset kaupan & viedä erikoisuus varastoihin, superstores tai vähittäismyymälöiden. Meillä on omistettu, tarjoavat laajan valikoiman aito tuotemerkit maailman jokaisen kulmasta. Yhtiömme tarjoaa kattavan useimmat ylös-asteikon ja viimeisteltyjä tuotteiden, joka sisältää hajusteiden hajusteista, miesten perfume、women perfume、mini hajusteiden, ihonhoito, kosmeettiset, väri kosmetiikka, hajusteiden Lahjapakkaukset, ihon hoito Lahjapakkaukset, kosmeettisia gif joukkoja, hiukset hoito, muotoilutuotteita, laitoksen hoidon, sauna ja laitoksen tarvikkeet, meikit tarvikkeet, väri kosmetiikan tarvikkeet, muoti koristeet, Lahjapakkaukset, kuvitteellisella tuotteiden, Japani fancy tuotteet jne.
Meidän tuotemerkit oltava AIGNER, ANNA SUI, ARMANI, POMO, BALENCIAGA, BENETTON, BIOTHERM, GUYLAROCHE, SISLEY, Y.YAMAMOTO, MONT BLANC, BORGHESE, BYBLOS, BRITNEY, BVLGARIN, DUPONT, C.DIOR, C.KLEIN, FENDI, CAPUCCI, CARITA, CERRUTI1881, E.LAUDER, NESS, CHANEL, GIVENCHY, FALADE, KOSE, CLARINS, CLINIQUE, D.COSMERIC, SAMBA, DIOR, DUNHILL, GAULTIER, GLOWJ.IO, FERRE, FREDERIC M, GUERLAIN, H.R, GUCCI, HERMES, KANEBO, I.MILLET, LANCÔME, JOURDAN, CHOPARD, JAGUAR, LANVIN, KENZO, KITTY, LA.PREERIA NIKE, PALGANTONG, LACOSTE, P.CARDIN, POLA, NINA RICCI, DAVIDOFF, M.JORDAN, MAT, MICKEY, MIYAKE, E.ARDEN, MONTANA, POLO, N.RICCI, FRAGONARDIN, R.BALESTRA, tietosuoja, ORLANE, OSCAR, P.M.CHELL, tuomio 30.6.1970, SONIA, SHISEIDO, SHU UEMURA, LEONARD, VERSACE, SANA, TIFFANY, YSL、BURBERRY jne.
Vie / tukku Business
Perustuu eri kanavat, asiakkaidemme voisi voidaan jakaa kahteen luokkaan: fyysinen (perinteinen) ja virtuaalinen (juuri) kanavan. Perinteinen kanavan koostuu elinkeinonharjoittaja, tukkukauppias, ihon, laitoksen ja hiukset hoidon alkuperäinen asennus tuo, franchising-säilön, kauppaketju, koristeluun Corporationin, lahjan Corporationin, tavaratalo, jakelijan ja suoraa myyntiä. Toisaalta virtuaalinen kanava on kautta online ostoskeskus tukkukaupassa.
Pohjimmiltaan kahdenlaisia avaimen asiakkaamme ovat muiden pienille tukkukauppiaille ja fyysiset säilöt. Ja ottaen eri kaupankäynnin asemia, kaupankäynnin luvut tai pitkän aikavälin yhteistyötä yhteydet tukkuhinta olisi eri näitä kahdenlaisia asiakkaille.

Tuotteitamme lähtöisin luottokelpoisen valmistaa, asiamiehiä tai kauppakumppaneihin tuotteen laadun varmistamiseksi ja väärennösten estämiseksi. Bestselling korkealaatuisia tuotteita ja kilpailukykyiseen hintaan ovat meille ominaisuudet; Tämän vuoksi Tervetuloa veljeys tai kaikki alojen ja ammattien asiakkaidemme tai antaa meille joitakin ohjeet. Kiitos!

Lisätietoja Soita meille toimiston numero. E.mail
TEL: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Faksi: 886-6-2520390, 2828429

Aukioloajat: AM10:00 ~ PM7:00 (kahden päivän välein kahden viikon käytöstä)
Osoite: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)
 
http://www.perfume.com.tw/english/

lauantai 25. lokakuuta 2008

Miten irtoripsiä?
Miten irtoripsiä?

Jos ripset ovat ohuita, voidaan käyttää liimaa menetelmää irtoripsiä, jotta ripset näyttävät paksua.

Valitse sopiva väri sopii parhaiten aasialaisten naisten on tummanruskea tai musta, niin että irtoripsiä omistavat ripset yhdistämme näyttää luonnolliselta.

Trimmaus irtoripsiä juuri ostanut fake silmäripset liian kaunis, hyvin luonnollista, eikä sitä pitäisi liittää ehjänä, oikea karsiminen on tehtävä. Siisti, kaksi silmää, irtoripsiä on sävyjä tiheyden johdonmukaisia. Irtoripsiä voidaan leikata kahtia, julkaistaan ​​sivustolla toivoo vahvistaa, kuten ulkoreunasta silmäluomien keskus. Jos haluat molemmat silmät tarkastelemaan lähemmin linjalla lähetettyjen joukossa, jos haluat näyttää jättää joitakin ulkoreunasta pastan joillekin.

Pinnoitettu hieman liimamassa irtoripsiä, irtoripsiä, reuna, johtuen helppo pudota pois molemmista päistä, annostus on hieman liima ei tartu fake silmäripset. Sitten päällystetty kerroksella Silmäripsien liimaa pitkin silmäripset. Liima Pro kuiva tartuntaa vahvin, noin 5 sekuntia, kunnes muoviset nopeasti kuivuva, laita irtoripsiä mutkia pehmetä. Sitten silmät kohdattava peili, säädä kulma hyvä fake silmäripset, varovasti pitkin ripsien root irtoripsiä. Käsin noin 10 sekuntia, tosi ja irtoripsiä sulautuu täydellisesti. Jos liima päällystetty määrä irtoripsiä luonnollisesti yhdistää todellisia silmäripset. Tämä osoittaa, että ei vähemmän liimaa ei silmäripset mukaan silmäripsiä pois. Tällä hetkellä voit käyttää hammastikulla härnää vähän liimaa silmään, ja sitten varovasti pidä silmäripset, ripsien liima kuivaa korjataan. On huomattava, että yhdistetty vahvin liima-Pro kuiva iholla on läpinäkyvä, tulosten ollessa hyvät. Jos liima on kuiva, kun se posted ylös, vääriä silmäripsien liima ei ole vahva se roikkua. Ja sitten toistetaan useita kertoja, liima tulee kalpea ja joutui käyttämään eyeliner muuttaa kannen.

Muokattu irtoripsiä silmäluomen liitä väärennettyjen silmäripsien alla ripsien on maalattu silmäripset öljyä saadakseen ylä-ja koordinoitua. Tai eyeliner varovasti vieressä silmäluomen piirtää hyvin ilmeinen silmäripset, kuten varjo silmäripset. Voi myös käyttää eyeliner, eyeliner maalattu käsin ja sitten kukkivat auki.

Ylläpito irtoripsiä, irtoripsiä ohut herkkä, hauras, joten ole erityisen varovainen käyttäessäsi. Poista laatikko, ei voida pakottaa hänet kyljelleen maastaveto olla suuntaisina ripsien sormilla kevyesti otettu pois, kuorittu pois silmäluomet, ja pidä irtoripsiä High Noon, "Shabu" kaatavat yhtäkkiä, toiminta yksinkertaisesti ketterä, ja välttää vetämällä vetää kaksikymmentäkolme root karvat. Käytetään irtoripsiä kokonaan poistaa liima edellä siististi osaksi ruutuun. Huomaa, että luomiväri jauhe, ripsiväri öljyä kiinni irtoripsiä, muuten se likaantuu, tuhoaminen irtoripsiä.
http://gb.perfume.com.tw/gifts/

1 kommentti:

wholesale kirjoitti...

Kuinka hallita laitoksen odor?


  Kun jotkut ihmiset kainalosta Hikoilevat ja julkaissut erityisiä haju, jota kutsutaan bromhidrosis, yleisesti tunnettu laitoksen odor. Osmidrosis on bromhidrosis. Joissakin poikkeuksellisissa axillary rauhaset hiki hajonneen, usein siitä epämiellyttävän maun, erityisesti kesä, korkeat lämpötilat, hiki eritys vahva, siten, että enemmän haju. Kutsutaan myös osmidrosis lääketieteen "rajoittaminen bromhidrosis". Tätä tautia ilmenee hiki ja vaikea helposti sivuston kainalo, kuten groin, suu, Anaali, sukupuolielinten ja breast alas, jopa jakaa haju on erittäin kevyt tai pistävä. Osmidrosis potilaiden alkaa yleensä maksukyvyttömyyden nuorten naisten mahdollisimman paljon potilaiden kanssa. Kun potilaan kun lämmitetään alkoholin tai lisäämällä, haju myös emotionaalinen, hiki taipumus nousta.


  Osmidrosis ei ole vakavan sairauden, sanotun kuitenkaan rajoittamatta terveyttä, mutta haju, monet nuoret myös on usein huoli tietoja täytyi kuljettaa raskasta taakkaa ja alhainen itsetuntoa, ei ole tarpeen. Nykyaikaisen lääketieteen tämän taudin voidaan parantaa.


  Osmidrosis suhtautumisesta käynnistää tehdä jotain paikallisten ulkoisen käytön huumeita, kuten käytetty sweating tekijöitä kuten 25 % liuosta tai deodorantti peitellä tai poistaa definitely. Laadittu myös joissakin bromhidrosis Aluna tai bvalo (avaimen sylinterin munkki 100 g, vuorovesi aivojen 100 grammaa, exsiccated 50 g, kevyt jauhe 7,5 g) usein Balsami kanssa, voidaan lieventää tai tehdä häivytetty pois haju. Ja kiinnittää huomiota henkilökohtaisen hygienian, säännöllisesti uimaveden haluat muuttaa, pitää ihon, puhdas ja kuiva. Vähän elintarvikkeen syödä tai syö vahva ärsytys. Kainalosta tällä hetkellä myynnistä markkinoiden xishilanxialu, nestemäinen suitsukkeita, hihojen tuoksu on lisäksi myös tiettyjä vaikutus. Viime vuosina nestemäistä typpeä jäädyttämisestä menetelmä vahingosta mukaisesti nestemäisten hikirauhanen eritys funktio tavoitteen saavuttamiseksi. Tämän oikeuden ilman anesthesia. Axillary rauhaset kirurgiset korjautumissynteesi ikä on ihanteellinen radikaali lähestymistapoja, kirurgian voidaan suorittaa paikallisen anesthesia nojalla, yleensä tarvitse sairaalahoidon.

Lukijat